понеділок, 10 листопада 2014 р.

Конкурс "Бобер - 2014"

9 та 10 листопада відбувся Міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер-2014». Участь у ньому взяли 9 учнів нашої школи. Це учні 10-А (Голубєв Дмитро, Підлубний Назар, Чепурний Микола), 9-их  (Арзамасцев Іван, Іващук Микола, Коваленко Андрій, Дубограй Юрій, Ходаченко Владислав) та 4-го (Пуля Мирослава) класів.
Початок роботи розпочався з брейк-кави, після якої, набравшись сил, учні почали виконувати завдання. Під час самого конкурсу панувала доброзичлива атмосфера. Після конкурсу учні спілкувались між собою, обговорювали завдання та свої відповіді.
Результати конкурсу стануть відомі пізніше. Сподіваємось, що учасники добре справились із завданнями.

неділя, 23 березня 2014 р.

Семінар вчителів економіки

14 березня 2014 року у нашій школі відбувся районний семінар вчителів економіки на тему «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в роботі вчителя економіки».
Учасники семінару відвідали та проаналізували  відкритий урок з економіки в 11 класі на тему: «Безробіття як наслідок порушення макроекономічної рівноваги» вчителя нашої школи Бондаренка Дмитра Сергійовича .
В засіданні  «круглого столу» кожен з учасників мав змогу поділитися досвідом використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках економіки.
Степанова Л.В.,  вчитель економіки Добровеличківської ЗШ І-ІІІ ст. №1 проаналізувала участь  школярів району в ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнської олімпіади з економіки.
Підсумки роботи семінару підвела Ткаченко І.Г., методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації.



вівторок, 14 січня 2014 р.

Урок ЗНО-2014

14 січня для учнів 11-х класів був проведений урок ЗНО "Інтернет і ЗНО-2014". Вчитель інформатики Бондаренко Дмитро Сергійович ознайомив одинадцятикласників з веб-сайтами Одеського регіонального та Українського центрів оцінювання якості освіти, загальними умовами реєстрації для участі в ЗНО-2014, програмою для створення заяви-реєстраційної картки. Було наголошено, що мережа Інтернет є невід’ємною частиною сучасного життя і являє собою невичерпне джерело інформації, але до інформації, знайденої в Інтернеті, треба підходити дуже обережно і використовувати тільки перевірені і авторитетні джерела.